Herberg Canada - Presentatie

Landelijke Herberg Canada - Proven Landelijke Herberg Canada is een verbouwde hoeve, daterend uit 1878, gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij het domein De Lovie en de Canadabossen. Sinds 1981 verwelkomen Serge en Marie-Josée er hun klanten en verwerven reeds decennia succes en bekendheid met hun opvallend aperitief van het huis 'de papfles'. Daarvan kunt u genieten op het gezellige terras waar u tevens tot rust komt bij één van de talrijke streekbieren, zelfgebakken pannenkoeken en boerenbrood met beleg.

In het aangename, rustieke kader van het restaurant is het dan weer genieten van de dagverse en alom geprezen heerlijke grillades van côte à l’os, steaks, lamskoteletten, zalm en scampi's en onze suggesties. Bovendien biedt onze ruime parking voldoende parkeergelegenheid. Tot slot kunnen het kindvriendelijke speelplein en de aanpalende kleine weide met geitjes en kippen de allerkleinsten bekoren.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wil bereiken of een afspraak wenst, kan dit via onze contactpagina. Herberg Canada zag het levenslicht in 1981. Het is één grote familiezaak waar troeven als vriendelijkheid en dienstverlening helemaal bovenaan de waardeladder staan.

Informatie en referenties hieromtrent kunnen ten allen tijde opgevraagd worden via onze contactpagina.


Wat vindt u van onze diensten?

  • HANSSENS MARC
    28-07-2013 15:27
    Prachtig gedaan Marc Pap Menen
Back to Top